Verkoop 2 Slaapkamers, In el Ahyaa area, Red Sea, Egypte, El Asmaileya

Verkoop - Cod. 37147

  • Typologie: 2 Slaapkamers
  • Gebied: 102 m²
  • Getal kamers: 3
  • Verdieping: 1

Deze accommodatie is begonnen met het bouwen op een groot stuk land met privéstrand, in de rustige omgeving van El Ahyaa. Het resort zal binnen 2-3 jaar klaar zijn. Dit appartement heeft twee slaapkamers en twee badkamers, een grote woonkamer en twee balkons. Een met zijdelings uitzicht op zee, het andere uitzicht op de bergen, om te ontspannen op uw balkon en zonsondergang te zien in de bergen van de woestijn. De faciliteiten zijn er allemaal, wat u van een vijfsterrenresort mag verwachten: verschillende zwembaden, restaurant, winkels, apotheek, fitnessruimte, wellness. In het dichtstbijzijnde stadje vindt u nachtclubs, coffeeshops, supermarkten. Golfclub El Gouna, op 25 km. De stad Hurghada (Dahar op 7 km). Taxiservice voor het gebouw. Alle tours en activiteiten beschikbaar, van ons reisbureau.
Betalingen kunnen worden gespreid, met 10% aanbetaling, 20% bij ondertekening van het contract en 70% tijdens het bouwproces. Deze eigenschap zal worden afgewerkt in 2- 2,5 jaar. Contante betaling met korting (vraag naar alle prijzen van de verschillende appartementen en duplex op ons kantoor: Giftun Real Estate.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
 
 
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB