Verkoop Villa, Hurghada, Red Sea, Egypte, Mubbarak 6

Verkoop - Cod. 38069

  • Typologie: Villa
  • Gebied: 800 m²
  • Getal kamers: 6
  • Verdieping: 2

Het betreft 1 helft van een dubbele villa. Volledig met ijzeren hekwerk omheinde tuin van ca. 700 m2, betegeld en afgezet met groenstroken, struiken en bomen. In de tuin een groot zwembad en tevens een aantal zitjes met houten vaste parasols. Achter het zwembad een groot prieel. Verder in de tuin een half open maar wel overdekte garage af te sluiten met schuifhek. Achter het huis toegang tot gezamenlijke technische ruimte met waterpompen en droogruimte voor duikspullen. In de tuin nog een spoelgelegenheid voor duikuitrustingen.
Toegang tot het huis via een grote glazen deur met ijzeren hekwerk afgezet. Hal met natuurstenen vloer en trapopgang naar de 1-e verdieping. Toegangs deur naar een grote bergruimte onder de trap met daarin een wasmachine. Toegangsdeur naar beneden appartement. Beneden appartement met een oppervlakte van 100m2, 2 slaapkamers waarvan 1 met grote vaste bergkast en kluis. Grote badkamer, prachtig betegeld, met toilet, aparte douche, wastafel en jacuzibad. Amerikaanse keuken met grote koelkast en electrisch fornuis met oven. Woonkamer met flatscreen televisie. Alle ruimten voorzien van airconditioning. Alle vloeren natuursteen.

Via de trap in de hal op de eerste verdieping een exact zelfde appartement als hierboven beschreven.

Via de trap in de hal op de eerste verdieping bereikt u het grote dakterras van 100 m2, met aparte badkamer met douche, toilet en wasbak. Aparte boiler voor deze badkamer. Op het dakterras een overdekte in marmer ingebouwde luxe jacuzzi voor 4 personen. Dakterras ook geheel betegeld met natuursteen.
Op het dak boven het terras 2 grote schotelantenne’s. (Deze staan niet op het dakterras maar op het dak erboven).
Alle grond in volledige eigendom. De buitenmuren behoeven op dit moment een nieuwe pleister/schilderbeurt. Dit wordt voor verkoop nog door mij uitgevoerd.
Het geheel wordt volledig gemeubileerd opgeleverd, met alle elektrische apparatuur tot en met handdoeken toe. Alleen de persoonlijke eigendommen worden nog weggehaald.
Volledig in eigendom over te dragen.

Prijs voor het geheel is € 145000= De banktransacties kunnen via een Nederlandse notaris gaan via een derdenrekening waarna de notaris van deze rekening overmaakt nadat alle documenten in Egypte zijn geregeld.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
 
 
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB